RESPONSIBILITY AWARD

Щорічна премія «Responsibility Award» започаткована Фондом родини Богдана Гаврилишина у 2021 році до Всеукраїнського дня відповідальності людини. Мета премії — відзначати проактивні дії людей, організацій, бізнесів, які розбудовують Україну в різних соціальних напрямках через персональну відповідальність.

Email: responsibility.award@bhfamily.org

Підписатись

<We_can_help/>

What are you looking for?

Image Alt

Responsibility Award 2023

Рухаємося до перемоги: як працює Фонд родини Богдана Гаврилишина під час війни

Рухаємося до перемоги: як працює Фонд родини Богдана Гаврилишина під час війни

Із початком повномасштабного вторгнення РФ на територію України команда Фонду родини Богдана Гаврилишина опинилася в різних містах. Проте ми продовжуємо працювати, і зараз зосередили свою діяльність на допомозі волонтерським ініціативам зі спільноти випускників/ць програм Фонду «Молодь змінить Україну». Детальніше розповідаємо у статті.

Сьогодні команда Фонду активно волонтерить, ми персонально допомагаємо у своїх містах: готуємо їжу для військових та переселенців у Луцьку, допомагаємо у поселенні тимчасово евакуйованих осіб у Львові, купуємо продукти та медикаменти відповідно до термінових запитів волонтерських організацій. Співзасновниці Фонду також активно залучають кошти від міжнародних партнерів на ключові українські та закордонні фонди, які сьогодні підтримують нашу державу.

Вочевидь, одним із завдань повномасштабного наступу на Україну було роз’єднання її народу, натомість усі ми згуртувалися в єдиний непереможний фронт.

Як Фонд працює під час війни

Чимало наших випускників є активними волонтерами та військовими у своїх регіонах. Ми регулярно отримуємо від них запити про підтримку. Маючи сформовану спільноту в Україні, закордоном та можливість відслідковувати внутрішні запити в областях, команда Фонду здійснила перерозподіл програмних коштів на підтримку волонтерських ініціатив у регіонах України.

Упродовж березня така мікрофінансова допомога здійснюється через наших амбасадорів/ок. Станом на сьогодні підтримано волонтерські ініціативи в Одеській, Миколаївській, Запорізькій, Волинській, Полтавській, Закарпатській, Вінницькій, Харківській та Черкаській областях.

Ключові напрямки підтримки волонтерських ініціатив спільноти випускників/ць програм Фонду «Молодь змінить Україну»:

  • закупівля медикаментів;
  • гуманітарна підтримка евакуйованим особам;
  • допомога випускникам Фонду, які постраждали від війни;
  • інші точкові запити.

Ми продовжуємо підтримувати локальні запити наших випускників через амбасадорів Фонду.

Ви можете долучитися до підтримки запитів від наших волонтерів тут: https://bhfamily.org/pidtrymaty-fond/

Також залишаємо повні реквізити для перерахування коштів (UAH, USD, EUR): https://bit.ly/3CCjvqw.

Продовжуємо буйно мріяти

Як і кожна організація та кожна людина персонально, Фонд продовжує робити маленький внесок у наближення нашої перемоги. А також продовжує буйно мріяти про той час, коли ми знову оголосимо старт нових програм та будемо гуртувати талановиту молодь.

Слава Україні! Слава ЗСУ! Слава нашому українському народові!